KOCAELİ / KÖRFEZ - İlimtepe Ortaokulu

Etiket Sonuçları: İlimtepe Ortaokulu

May

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Cengiz AKBULAT ın hazırlamış olduğu gece mahalle sakınlerimizin büyük ilgisini çekti. Kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda "Çanakkale Zaferi" kutlama programı yapıldı. Çoşkulu bir program gerçekleşti. İlimtepe İlkokulu ve İlimtepe Ortaokulu birlikte yaptığı bu etkinlikte; emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

11 ayın Sultanı Ramazan ayını îlimtepe ortaokulumuzda Kuranı kerim ayetleriyle,minik davulcumuzun manileriyle ve hurma ikramimizla karşıladik. Öğrencilerimizde kültürümüzün etkilerini de yansıtarak  farkındalık oluşturmak istedik

Ara

6 Aralık  2023 Çarşamba günü yapılan Kocaeli il geneli cross country yarışmalarında  yıldızlar erkek okul takımımız 1.sırada; yıldızlar kız takımımız  ise 4.sırada yer almıştır.Başta beden eğitimi öğretmenimiz Şevki Bozkurt olmak üzere tüm dereceye giren sporcu öğrencilerimizi ve ailelerini bu anlamlı ve değerli ödüller için kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Değerler eğitimi

Rehberlik Servisimizin pano çalışması

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerini; ilçemizde bulunan ve LGS puan türüne göre öğrenci alan okullara götürdük.  Motivasyon amaçlı bu gezimizde öğrencilerimiz yakın çevredeki üst öğrenim kurumlarını tanımış oldular. Tüm 8. Sınıf öğrencilerime sınavlarda başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun.